Besteloverzicht

Contact

Check & Care is een overzichtelijke, hechte organisatie van toegewijde mensen. Compact en service gericht. We* streven er naar om elk telefoontje of e-mailbericht nog dezelfde werkdag of anders de dag daarop te beantwoorden. Praktisch of informatief en altijd oplossingsgericht, dat is de stijl van Check & Care. Voor onze ervaring en technisch inzicht hoeft niet extra betaald te worden, maar ze blijken in de praktijk van grote waarde.

Ons bezoekadres: Blauwe Huis 8, 4153CX Beesd
Telefoon:+31(0)345 683334
Fax:+31(0)345 682420
M: info@check-and-care.nl
T: @CheckAndCare

Heeft u een vraag, een opmerking of suggestie? Vul dan hieronder uw reactie in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, als dat wenselijk is.  Wilt u rechtstreeks contact met een van ons? Raadpleeg dan: *Who is Who

Who is Who.

Wie is wie binnen Check & Care?

Erna Hegeman, onze officemanager. De vertrouwde stem aan de telefoon, onze geduchte bewaker van de planning en het nakomen van afspraken. Onverzettelijk t.a.v. dat laatste. Toch altijd aardig en vriendelijk en meedenkend en -werkend. De spin in het Check & Care communicateweb.
erna@check-and-care.nl

Jan Sleeuwenhoek, oprichter en d.g.a. van Medical Lighting and Systems BV. Technicus van nature (en opleiding), 100% servicegericht uit overtuiging. Jan is altijd op zoek naar de beste technische oplossing, grossiert(letterlijk en figuurlijk) in reserveonderdelen die de levensduur van instrumenten en installaties verlengt. Jan heeft een oprechte passie voor zijn vak en voor de producten die hij verkoopt. Hij weet er meer van dan wie ook, omdat hij elke producent, elk assortiment streng wordt doorgelicht voordat het voor Jan degelijk en/of innovatief of patiëntvriendelijk genoeg is om inhet programma van Check & Care te worden opgenomen. Jan is het goedgemutste middelpunt van de organisatie en voor de meeste afnemers de eerst aangewezen contactpersoon en vraagbaak.
jansleeuwenhoek@check-and-care.nl |

Vacature, voor back-office en logistiek. Is verantwoordelijk voor de orderverwerking en de verzending.

Bert Saal is onze ervaren installatie en service technicus. Gedreven, vindingrijk, oplossingsgericht. Meer dan een vakman: een echte innovatieve ontzorger. Zeer gewaardeerd door de TD’s van talloze ziekenhuizen. Bert is onze technische man voor MESO. De IBox Touch en de DICOM camera kennen nagenoeg geen geheimen voor Bert. Voor alle diepgaande technische en gebruikersvragen, neem contact op met Bert.
bert@check-and-care.nl

Meesterbrein Tjerk, meet en regeltechniek is zijn passie, droomt van datadumps. Is in staat om in zijn hoofd de totale constructie van bijvoorbeeld een OK tafel virtueel zodanig voor te stellen dat hij in minder dan geen tijd de lokatie van een probleem weet te vinden. Een technicus van zeer hoog niveau die zich niet snel uitgedaagd voelt.

Marriette Sl
eeuwenhoek, logistiek. De stille kracht op de achtergrond, is er medeverantwoordelijk voor dat de logistiek op rolletjes verloopt.

Nico Huijser, onze controller. Scherpe en analytische geest. Bewaakt budget en targets. Accountant en mede eigenaar van Stipt Accountants, Nijkerk.

Response formulier

 

Route

Check & Care  |  Ondersteunende techniek voor de medische praktijk