Besteloverzicht

Dermatologie

Check & Care heeft een ruime ervaring opgedaan met de door en door vertrouwde producten van Heine. Producten die in de dermatologiepraktijk niet meer weg zijn te denken. Check & Care doet echter meer dan het louter leveren op bestelling. We lichten u graag voor over alle aspecten die Heine zo uniek maken, maar we staan ook voor u klaar als u batterijen, lampen of andere onderdelen wilt vervangen. Of als er een reparatie nodig is.
De Heine 1C1 wordt exclusief door ons vertegenwoordigd. Een dermatoscoop en device ineen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de camera van de iPhone 6/7/8. Een of meer devices kunnen worden gekoppeld aan de Heine Cube, een speciaal hiervoor ontwikkelde server. Lees verder onder Heine IC1.

De innovatieve lichttherapie installaties van MEDlight zijn van degelijk Duits fabricaat, maar buiten het thuisland onder meer onder meer zeer populair in Groot Brittannië. MEDlight bouwt apparatuur die gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden is, maar bovenal de top in gebruiksgemak, patiëntvriendelijkheid en –veiligheid.
Een bepaald niet onbelangrijk detail is de prijs. MEDlight is voor 100% gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van lichttherapie apparatuur en niets anders. Daardoor in prijs en kwaliteit zeer concurrerend en onderscheidend. Kijk verder op MEDlight N-Line serie of MEDlight apparatuur.

Zie hier MEDlight 2017 catalogus

Nieuw in ons programma: MESO, medische camera’s die niet alleen door iedereen gemakkelijk zijn te bedienen, maar tevens direct in de DICOM taal met de PACS communiceren.

De MESO Pro camera’s kunnen worden voorzien van een speciale adapter en dan tezamen met een Heine dermatoscoop in de dermatologische praktijk gebruikt worden. De opnamen van professionele kwaliteit kunnen rechtstreeks en zonder vertraging worden doorgezet naar de PACS.
De privacy is beter gewaarborgd, menselijke fouten zijn praktisch uitgesloten, de beschikbaarheid is optimaal en de tijdwinst groot.
Voeg daarbij een aantrekkelijke kostprijs en de verwaarloosbare gebruikskosten en de voordelen van de MESO camera’s zijn duidelijk in beeld gebracht. Hier de specificaties van de MESO camera’s.

Check & Care  |  Ondersteunende techniek voor de medische praktijk