Besteloverzicht

Heine produktinformatie

Ons jarenlange dealerschap van Heine is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. De optotechniek van Heine is toonaangevend. Ieder product is tot in het extreme doordacht en tot in de puntjes afgewerkt. Techniek van het hoogste niveau die resulteert in zeer breed programma. Heine ontbreekt in bijna geen enkel ziekenhuis of zorginstelling. Check & Care adviseert, levert en installeert alle Heine producten met kennis van zaken. Voor onderhoud, reparaties en keuringen doet u natuurlijk een beroep op onze ervaren technische dienst.

Heine heeft 3 standaard dermatoscopen in het programma. En een zeer specifieke “state of the art” uitvoering.
Ieder met specifieke kenmerken.  U kunt kiezen uit de volgende 4 modellen.

De Heine Delta 20T, top of the range contact dermatoscoop.
Hier de product informatie.

De Heine NC1, een non contact dermatoscoop, welke met de correcte contactplate ook als contact dermatoscoop gebruikt kan worden.
De productinformatie vindt u hier.

Wanneer u een compacte instrument zoekt, is de mini 3000 LED dermatoscoop de optimale keuze. Een klein instrument met grote prestaties. Hoge kleurechtheid en lichtopbrengst.
Hier verdere informatie.

State of the art. Dat kan gerust gezegd worden van deze dermatoscoop. Een casing met elektronica en een dermatoscoop gekoppeld aan een Iphone 5, 6 of 7. (Niet de plus uitvoeringen) De dermatoscoop heeft de beeldkwaliteit die u van Heine gewend bent. In dit geval kunt deze beelden opslaan op de IC1 en op uw PC zelfs tot 40X vergroten. Er is veel over de IC1 te vertellen. Eigenlijk moet u deze eens ervaren.
Voor de specifieke productpagina van de Heine iC1 dermatoscoop: Heine iC1.

Een overzicht van de dermatoscopen vindt in deze flyer.

Download onderstaand de complete Heine catalogus 2017.
HEINE Master Catalogue_2017

Check & Care  |  Ondersteunende techniek voor de medische praktijk