Besteloverzicht

MEDLight cabines

De Duitse fabrikant van dermatologische apparatuur MEDlight is door Check & Care in de Nederlandse gezondheidszorg geïntroduceerd. MEDlight is een specialist pur sang. Het bedrijf ontwikkelt en produceert uitsluitend apparaten en installaties voor de dermatologische praktijk die uitmunten door nauwkeurigheid, bedieningsgemak en patiëntvriendelijkheid.

MEDlight is innovatief, mensgericht en kent zowel manueel instelbare als geautomatiseerde programma’s. Iedere installatie is flexibel in alle opzichten. De fraaie vormgeving van de apparatuur staat altijd in dienst van de functie en niet andersom. De door MEDlight toegepaste lampen (Philips) zijn gemakkelijk (eventueel door uzelf) te vervangen. Daarnaast zijn ze gunstig in prijs.

De cabines van MEDlight zijn ovaal van vorm, omdat daarmee de contouren van het menselijke lichaam beter worden gevolgd.

De N-LINE Pro is het topmodel met 40 lagedruk buizen die de bestralingstijd tot een minimum weten te beperken. Uitgerust met een royaal bedieningsscherm met heldere Nederlandstalige stap voor stap behandelinstructie. Fraaie vormgeving en topfunctionaliteit! Desondanks scherpe aanschafprijs.
MEDlight N-Line Pro

De MEDlight N-LINE is iets soberder uitgerust dan de Pro-versie, maar wel net zo patiënt- en gebruikersvriendelijk. Nog gunstiger in aanschaf- en gebruikskosten dan de PRO en alleen daarom al de moeite van het overwegen meer dan waard.
MEDlight N-Line

 

 

Zie hier het MEDlight 2017 programma.

 

Check & Care  |  Ondersteunende techniek voor de medische praktijk