Besteloverzicht

Merken

Check & Care voert een aantal merken exclusief, elk met specifieke voordelen, daarop zijn ze streng geselecteerd.

Om een compleet assortiment te kunnen leveren, voeren we ook een aantal niet-exclusieve producten omdat we onze afnemers zo breed mogelijk van dienst willen zijn. Zo kunnen we op het gebied van lichtbronnen voor medisch gebruik alle relevante merken leveren.

Voor de instrumenten en apparatuur van Dr. Mach, Heine en MEDlight en andere producenten leveren we niet alleen de lampen, maar ook de batterijen en andere onderdelen die geregeld vervangen moeten worden.

Onze eigen technische dienst verzorgt het onderhoud, verricht reparaties of noodzakelijke keuringen. Check & Care levert niet alleen de instrumenten en installaties, maar ook de nazorg.

Heine

 

Ons jarenlange dealerschap van Heine is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. De optotechniek van Heine is toonaangevend. Ieder product is tot in het extreme doordacht en tot in de puntjes afgewerkt. Techniek van het hoogste niveau en een zeer breed Heine Programma. Heine ontbreekt in bijna geen enkel ziekenhuis of zorginstelling. Check & Care adviseert, levert en installeert met kennis van zaken. Voor onderhoud, reparaties en keuringen kunt u natuurlijk een beroep doen op onze eigen technische dienst. Download hier de complete Heine catalogus 2017.

 

Glamox Luxo

Een kwalitatief ongeëvenaarde producent van loupelampen.
Maar ook een hoogwaardige onderzoekslamp LHH LED behoort tot het product gamma. Daarnaast, voor de technici zijn er twee lampen, de loupelampen Wave LED ESD en de KFM LED ESD. Speciaal voor de ESD veilige omgeving.

Wij leveren 2 typen medische loupe-lampen, de Circus LED M35 en de LED M5. Beide EN 60601-1  goedgekeurde uitvoeringen. In 3,5 resp. 5 dioptrieën. Eventueel met opzetlenzen te vergroten tot 4, 6 of 10 Dpt.

Medifa

Deze toonaangevende Duitse fabrikant van onder meer operatietafels, wordt sinds kort door Check & Care vertegenwoordigd.

Medifa past naadloos in de Check & Care filosofie: praktische, innovatieve techniek met ergonomische aspecten die zowel medici als patiënten grote voordelen bieden. Het is een echte specialist in mobiele O.K. tafels, uitgerust met 4 of 5 wielsets. Het innovatieve vermogen van de fabrikant blijkt onder meer uit de eigen ontwikkeling van de speciale carbon tafel bij uitstek geëigend om dienst te doen in een beeldvormende techniek omgeving. medifa_mrt5600 Carbon

Medifa programma

 

 MEDlight

Deze Duitse fabrikant van dermatologische apparatuur is gespecialiseerd in gebruikers- en patiëntvriendelijke installaties met een innovatief karakter. Dit is een exclusieve Check & Care import.

De bestralingsinstallaties van MEDlight variëren van een compacte, mobiele lichtbron voor plaatselijke behandelingen tot en met manshoge cabines, met tal van behandelmogelijkheden. Zeer patiëntvriendelijk, ergonomisch tot in detail. Klik hier voor de meest recente MEDlight catalogus.

Flyer MEDlight
 programma

Voor specifieke interesse in een van de installaties, download hier een of meer van de folders in pdf:

  • N-Line Pro lichtcabine, het topmodel, zeer patiëntvriendelijk;
  • N-Line Lichtcabine, effectief en praktisch;
  • N-Linet-T hand- en voetstraler met meer ingebouwde veiligheid voor patiënt en behandelaar;
  • N-Line-T Module, de draagbare tafelversie, overal op locatie in te zetten.

MESO

De Duitse IT-specialisten van MESO ontwikkelden DICOM tools zoals fotocamera’s en videorecorders van een niveau waar zelfs de grootste concerns nog niet aan kunnen tippen.

Eenvoud is het kenmerk van het ware: alle MESO-apparaten blinken uit in eenvoudige bediening en superieure resultaten. Stilstaand of bewegend beeld, het principe is steeds hetzelfde: worklist opvragen en starten met het maken van beelden.

Selecteren wat bewaard moet en sturen naar PACS II. Zonder omwegen, veilig, snel, eenvoudig…

De MESO Compactcamera, de Meso Pro en de IBox Touch zijn exclusief verkrijgbaar bij Check and Care. We leveren, instrueren en installeren deze DICOM instrumenten die het voor bijna elke medische specialist gemakkelijker maken om de complete regie over het maken en opslaan, opvragen van beeldmateriaal helemaal in eigen hand te houden.

Top in efficiëntie!

Pneumatik Berlin

Pneumatiek Berlin is een toonaangevende fabrikant van OK-pendels die volledig custommade zijn. De gecompliceerde montage- en installatietechniek van deze apparatuur nemen wij graag voor onze rekening. De apparatuur wordt door ons getest en voorgesorteerd in de fabriek, wat de installatie in de OK tot het absolute minimum beperkt. Bouwkundige, elektronische en analoge technieken strijden om voorrang in belangrijkheid en de planning is strak? Check & Care! Pneumatik Berlin Programma.


SIMEON medical

SIMEON O.K. lampen en meer. Meer futureproof, nu ook in Nederland
SIMEON O.K.- en onderzoekslampen verschillen op bijna alle fronten van de conventionele producten van andere fabrikanten. Welbewust en terecht. SIMEON heeft de techniek van de O.K. verlichting geanalyseerd en geherdefinieerd. Niet de lamp is als uitgangspunt gekozen, maar de behoefte aan schaduwvrij licht op de OK tafel. Met als gevolg: gepatenteerde reflector technologie met hogere lichtopbrengst (LED), minder warmte afgifte en langere levensduur. Laag energieverbruik, gecombineerd met betere opname kwaliteit van de centraal geplaatste HD camera. De plaatsing van de lampen en de vormgeving van het armatuur is zodanig dat onder alle omstandigheden een maximale lichtopbrengst is gegarandeerd. SIMEON heeft in tal van landen in heel korte tijd een groot marktaandeel veroverd door niet de technologie, maar de functionaliteit centraal te stellen. In alle opzichten. Daarnaast heeft SIMEON ook geïnvesteerd in de ontwikkeling van een modulaire pendeltechnologie. Dat betekent dat het systeem eenvoudig kan wordennuitgebreid of ingekrompen. Een of twee lampen, al dan niet voorzien van monitoren. Ook na montage, zelfs na jaren. Flexibel, logisch en toch uitzonderlijk! SIMEON claimt meer futureproof te zijn. Terecht! SIMEON programma.
Business Line
High Line
Examination Line
Simeon-Imaging
Sim.Flex
Sim.Stream

TEAC

Deze toonaangevende Japanse fabrikant van video en hifi apparatuur ontwikkelde voor de medische praktijk een produktlijnvan high definitionmedical videorecorders.
De UR-4MD (voor o.a. chirurgische toepassingen) en de UR-50BD zijn uiterst veelzijdig en breed inzetbaar.

Heldere man-machine interface, HD beeld, aan te sluiten op netwerkconfiguraties van praktisch elke samenstelling en omvang. De UR-4MD heeft als mogelijke output het .dcm format. TEAC levert daarbij tal van accessoires, van remote control tot en met aardreader en barcode reader. Breed inzetbaar en natuurlijk fulp HD, door en door betrouwbare techniek die verrassend voordelig is. Deskundig geadviseerd en geïnstalleerd door Check & Care.

TEAC Programma

img-ad_07

TEAC UR-4MD

Al onze vertegenwoordigingen op alfabetische volgorde:

 

Check & Care  |  Ondersteunende techniek voor de medische praktijk