Besteloverzicht

Merken

Check & Care voert een aantal merken exclusief, elk met specifieke voordelen, daarop zijn ze streng geselecteerd.

Om een compleet assortiment te kunnen leveren, voeren we ook een aantal niet-exclusieve producten omdat we onze afnemers zo breed mogelijk van dienst willen zijn. Zo kunnen we op het gebied van lichtbronnen voor medisch gebruik alle relevante merken leveren.

Voor de instrumenten en apparatuur van Dr. Mach, Heine en MEDlight en andere producenten leveren we niet alleen de lampen, maar ook de batterijen en andere onderdelen die geregeld vervangen moeten worden.

Onze eigen technische dienst verzorgt het onderhoud, verricht reparaties of noodzakelijke keuringen. Check & Care levert niet alleen de instrumenten en installaties, maar ook de nazorg.

Heine

 

Ons jarenlange dealerschap van Heine is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. De optotechniek van Heine is toonaangevend. Ieder product is tot in het extreme doordacht en tot in de puntjes afgewerkt. Techniek van het hoogste niveau en een zeer breed Heine Programma. Heine ontbreekt in bijna geen enkel ziekenhuis of zorginstelling. Check & Care adviseert, levert en installeert met kennis van zaken. Voor onderhoud, reparaties en keuringen kunt u natuurlijk een beroep doen op onze eigen technische dienst. Download hier de complete  HEINE HEINE MasterCatalogus 2019

 

Glamox Luxo

Een kwalitatief ongeëvenaarde producent van loupelampen.
Maar ook een hoogwaardige onderzoekslamp LHH LED behoort tot het product gamma. Daarnaast, voor de technici zijn er twee lampen, de loupelampen Wave LED ESD en de KFM LED ESD. Speciaal voor de ESD veilige omgeving.

Wij leveren 2 typen medische loupe-lampen, de Circus LED M35 en de LED M5. Beide EN 60601-1  goedgekeurde uitvoeringen. In 3,5 resp. 5 dioptrieën. Eventueel met opzetlenzen te vergroten tot 4, 6 of 10 Dpt.

MEDlight

Deze Duitse fabrikant van dermatologische apparatuur is gespecialiseerd in gebruikers- en patiëntvriendelijke installaties met een innovatief karakter. Dit is een exclusieve Check & Care import.

De bestralingsinstallaties van MEDlight variëren van een compacte, mobiele lichtbron voor plaatselijke behandelingen tot en met manshoge cabines, met tal van behandelmogelijkheden. Zeer patiëntvriendelijk, ergonomisch tot in detail. Catalogus 2019 voor de meest actuele MEDlight producten.

Flyer MEDlight
 programma

Voor specifieke interesse in een van de installaties, download hier een of meer van de folders in pdf:

  • N-Line Pro lichtcabine, het topmodel, zeer patiëntvriendelijk;
  • N-Line Lichtcabine, effectief en praktisch;
  • N-Linet-T hand- en voetstraler met meer ingebouwde veiligheid voor patiënt en behandelaar;
  • N-Line-T Module, de draagbare tafelversie, overal op locatie in te zetten.

MESO

De Duitse IT-specialisten van MESO ontwikkelden DICOM tools zoals fotocamera’s en videorecorders van een niveau waar zelfs de grootste concerns nog niet aan kunnen tippen.

Eenvoud is het kenmerk van het ware: alle MESO-apparaten blinken uit in eenvoudige bediening en superieure resultaten. Stilstaand of bewegend beeld, het principe is steeds hetzelfde: worklist opvragen en starten met het maken van beelden.

Selecteren wat bewaard moet en sturen naar PACS II. Zonder omwegen, veilig, snel, eenvoudig…

De MESO Compactcamera, de Meso Pro en de IBox Touch zijn exclusief verkrijgbaar bij Check and Care. We leveren, instrueren en installeren deze DICOM instrumenten die het voor bijna elke medische specialist gemakkelijker maken om de complete regie over het maken en opslaan, opvragen van beeldmateriaal helemaal in eigen hand te houden.

Top in efficiëntie!

Al onze vertegenwoordigingen op alfabetische volgorde:

 

Check & Care  |  Ondersteunende techniek voor de medische praktijk