Besteloverzicht

Dicom: de veelzijdige inzet van merken als MESO, Heine en TEAC

De Heine iC1, zeker als die wordt gekoppeld aan de Cube pc met bijbehorende software is voor elke dermatologische praktijk een aanwinst in diagnostisch opzicht, maar het is ook op het gebied van planning en veilige archivering een grote stap voorwaarts.

Check + Care heeft met MESO een nog grotere troef in handen om de medische praktijk in tal van opzichten te ondersteunen. Vanaf anamnese tot en met de opname van eindresultaat, inclusief planning, transport, en archivering, alles gebruiksvriendelijk en top efficiënt.

Het grootste voordeel van MESO: iedereen kan er mee werken. Altijd en onder alle omstandigheden medische foto’s en/of video’s maken en die delen of rechtstreeks opslaan in de PACS. Dankzij de PACS2 met de MESO DICOM camera. Alle op dit moment beschikbare voordelen van digitale fotografie worden gecombineerd met maximale privacy en efficiency. Werken vanuit de zelf samengestelde worklist, patiënt selecteren, foto(‘s) nemen, rechtstreeks toevoegen aan patiëntendossier. Andere bestemming? Geen probleem. Delen? Ook mogelijk. Spoedeisende hulp, Dermatologie, MKA chirurgie, Plastische chirurgie, de O.K.: alle beelden die met de MESO compactcamera’s of de MESO Pro worden gemaakt, kunnen worden geplaatst op dezelfde server. Digitaal van het eerste begin tot en met de laatste opname in het dossier. Geen misverstanden, fouten of tijdsverlies.

Speciaal voor endoscopie ontwikkelde MESO de IBox Touch recorder; uitermate praktisch uitgerust met een aanraakscherm. Gemakkelijk de worklist ophalen, veilige opslag van beelden en die aan het patiëntendossier toevoegen of naar een ander medium verplaatsen, het is allemaal mogelijk.
De DICOM technologie krijgt in combinatie met de MESO hard- en software betere en uitgebreidere mogelijkheden. Het resulteert in de meest gebruiksvriendelijke manier van beelden maken en die veilig en foutloos opslaan en bewaken.

Check + Care laat u graag kennismaken met deze DICOM techniek.

Check & Care  |  Ondersteunende techniek voor de medische praktijk