Besteloverzicht

MESO camera's

Het zijn echte pioniers in de ontwikkeling van medische software: het Duitse MESO. Sinds 1993 is dit Ingenieursbüro MEdizinische SOftware constant op zoek naar het vereenvoudigen en beveiligen van medische informatiestromen van allerlei aard. MESO heeft inmiddels een schat aan ervaring die nu extra van pas komt omdat de behoefte aan veilige data overdracht in de medische wereld nu groter is dan ooit.

Daarnaast is gaandeweg het beeld steeds belangrijker geworden binnen veel medische disciplines. Beelden liegen niet, ze zijn real time te interpreteren, maar ook na jaren nog en ze bieden uitmuntende vergelijkingsmogelijkheden.

Met de introductie van verschillende DICOM camera’s heeft MESO een grote stap gezet naar veilige, zeer gebruiksvriendelijke en tijdbesparende vorm van visuele registratie. Iedereen kan de camera’s hanteren en het beeldmateriaal rechtstreeks naar PACS2, patiëntendossier of andere bestemming leiden.

MESO camera met worklist.

MESO onderscheidt twee verschillende modellen: de MESO Compact camera en de MESO Pro met nog betere specificaties en nog meer mogelijkheden.

Speciaal voor dermatologisch gebruik heeft het merk een aparte adapter ontwikkeld voor de camera’s.
Klik hier voor de product pdf met specificaties.

Check & Care  |  Ondersteunende techniek voor de medische praktijk