Besteloverzicht

O.K. Verlichting

Check & Care is in het verleden gestart als een verlichtingsspecialist pur sang. De installaties van een merk als Dr. Mach waren/zijn ons zeer vertrouwd en we installeren en onderhouden/repareren verlichting van dat merk nog regelmatig.

Andere merken servicen we ook en ons assortiment vervangende lampen is bijna onbegrensd. Kortom: verlichting blijft een echte specialiteit.

In dat kader vertegenwoordigen we inmiddels in Nederland en België een eigen merk O.K.-verlichting, het Duitse Simeon dat de grote uitdager is van de gevestigde merken op basis van onnavolgbare techniek.

Het grote verschil met andere aanbieders: Simeon maakt gebruik van revolutionaire LED-technieken om subliem geslepen aluminium reflectoren aan te stralen van drie kanten tegelijk. Dat betekent dat het licht rechtstreeks, zonder enige vorm van breking, gebundeld naar de plaats van bestemming wordt verzonden. Schaduwloos, genadeloos scherp.

LED detail

LED’s MC7000

Een ander voordeel van Simeon: de modulaire opbouw. De pendelinstallaties kunnen op elk gewenst moment worden uitgebreid of ingekrompen, het later monteren van een camera, het uitbreiden van de installatie met een nieuw armatuur, het kan allemaal.

Simeon is bij uitstek praktisch, tot en met het gemakkelijk verwisselen van lampen aan toe.

Kijk onder “Merken” voor specifieke mogelijkheden van Simeon Medical, de verlichting en de recorders. Geïnteresseerd in andere vormen/merken van verlichting? Kijk dan onder Lampen/vervangend.

Check & Care  |  Ondersteunende techniek voor de medische praktijk