Besteloverzicht

Pneumatik Berlin programma

Check and Care vertegenwoordigt in Nederland zowel de O.K. pendels van Pneumatik Berlin als de pendels van het eveneens Duitse Simeon. Het verschil tussen beide: Simeon bouwt in principe pendels die de eigen O.K. verlichtingsystemen dragen. Wat overigens niet wil zeggen dat ze niet voor andere doeleinden/merken toegepast kunnen worden.

Pneumatik Berlin is daarentegen een gespecialiseerde fabrikant van O.K.- pendels, die grotendeels of zelfs helemaal volgens de specificaties van de opdrachtgever worden vervaardigd. Alle componenten zijn van degelijk Duits fabricaat. Elke installatie wordt in de fabriek geheel opgebouwd en uitvoerig getest in aanwezigheid van onze technici. We maken de complete test mee en verlenen assistente bij de opbouw en demontage in de fabriek. Dat alles in het kader van een zorgvuldige voorbereiding. Als gevolg van deze procedure kan de opbouw in het ziekenhuis bekort worden tot het absolute minimum. Dat levert veel zuivere tijdwinst op.

Het programma in hoofdlijnen:

Light Load Systems, belastbaar tot 40 kg. PneumatikBerlin_LightLoad. Deze systemen kunnen zowel aan plafond als aan de wand worden bevestigd, in tal van uitvoeringen. Aansluitingen power, medische gassen, en dataverkeer: maatwerk volgens de specificaties van de opdrachtgever.

Normal Load Systems, tot 100 kg. belastbaar. PneumatikBerli_NormalLoad. Alleen plafondbevestiging mogelijk. Uitgevoerd met 1 of 2 swivelarms. Verticale lift mogelijkheden. De indeling van de tray is maatwerk, geheel gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever. Aansluitingen power, medische gassen, en dataverkeer: maatwerk volgens de specificaties van de opdrachtgever.

Heavy Load Systems, afhankelijk van het type tot 125 kg. of zelfs tot 180 kg. belastbaar. PneumatikBerlin_HeavyLoad. Extra zwaar uitgevoerde constructie, alleen plafondbevestiging mogelijk. Uitgerust met 1 of 2 skivel arms. Verticale lift mogelijkheden. De indeling van de tray is maatwerk, geheel gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever. Aansluitingen power, medische gassen, en dataverkeer: maatwerk volgens de specificaties van de opdrachtgever.

Tandem Combinatie. PneumatikBerlin_TandemCombi.
De overtreffende trap in maatwerk. Alle technische specificaties die de opdrachtgever gerealiseerd wil zien, worden vertaald in een concept dat voor 100% custom made is. Uiteraard worden de aansluitingen voor power, medische gassen en dataverkeer ingericht naar de wensen van de opdrachtgever. Het aantal swivel arms, verticale liftmogelijkheden en andere voorzieningen: ieder aspect wordt voor 100 % door de opdrachtgever bepaald. Bevestigingsmogelijkheid: plafond. Deze unieke constructie wordt opgebouwd en getest in de fabriek. De installatie wordt vervolgens gedemonteerd tot er 2 of 3 hanteerbare segmenten overblijven en dan getransporteerd naar de plaats van bestemming.  Deze werkwijze resulteert in: optimale bedrijfszekerheid en een korte down-time van de afdeling door de korte installatietijd.

Accessoires. PneumatikBerli_Accessories.
De installaties van Pneumatiek Berlin kunnen tot in detail worden aangepast aan de wensen en gebruiksdoeleinden van de opdrachtgever. Met de specialistische expertise van Check & Care wordt ook in technisch opzicht een zorgvuldige afstemming mogelijk.

 

 

 

Check & Care  |  Ondersteunende techniek voor de medische praktijk