Besteloverzicht

Programma MEDlight

MEDlight

De Duitse fabrikant van dermatologische apparatuur MEDlight is door Check & Care in de Nederlandse gezondheidszorg geïntroduceerd. MEDlight is een specialist pur sang. Het bedrijf ontwikkelt en produceert uitsluitend apparaten en installaties voor de dermatologische praktijk die uitmunten door nauwkeurigheid, bedieningsgemak en patiëntvriendelijkheid. MEDlight is innovatief, mensgericht en kent zowel manueel instelbare als geautomatiseerde programma’s. Flexibel in alle opzichten. De fraaie vormgeving van de apparatuur staat altijd in dienst van de functie en niet andersom. De door MEDlight toegepaste lampen (Philips) zijn gemakkelijk (eventueel door uzelf) te vervangen. Daarnaast zijn ze gunstig in prijs.

De cabines van MEDlight zijn ovaal van vorm, omdat daarmee de contouren van het menselijke lichaam beter worden gevolgd.
De N-LINE Pro is het topmodel met 40 lagedruk buizen die de bestralingstijd tot een minimum weten te beperken. Uitgerust met royaal bedieningsscherm met Nederlandstalige stap voor stap behandelinstructie. MEDlight N-Line Pro

De MEDlight N-LINE is iets soberder uitgerust dan de Pro-versie, maar net zo patiënt- en gebruikervriendelijk. MEDlight N-Line

De MEDlight N-LINEt is veilig, effectief en ergonomisch.
Helemaal toegespitst op de plaatselijke behandeling van handen, voeten en benen. Ergonomisch van vormgeving, constructieve strooilichtpreventie, topflexibiliteit in behandelingen.
MEDlight N-LINET

MEDlight N-LINEt module: optimale mobiliteit.
De compacte installatie met een laag eigen gewicht en door het gebruik van dubbele buizen meer stralingsefficiëntie. Uiteraard is deze mobiele unit verstelbaar in tal van standen waardoor de functionaliteit maximaal is.
MEDlight N-LINET Module

MEDlight PDT’s

De innovatieve PDT’s van MEDlight zijn in 3verschillende golflengten leverbaar. Duurzame LED techniek, tot meer dan 10.000 gebruiksuren.
Deze PDT’s zijn letterlijk flexibel, in elke gewenste functionele stand te buigen. Door hun geringe eigen gewicht en de compacte vormgeving zijn ze overal in te zetten. Elk type is voorzien van een groot touchscreen met Nederlandstalige instructies. In alle opzichten patiëntvriendelijk.
Onderscheidende prestaties, technologie en vormgeving:
MEDligt PDT’s:
– Red Beam Pro, 630 nm.
– Blue Beam Pro, 405 nm.
– Green Beam Pro, 530-545 nm.

Gewicht: 12,5 kg. Hoogte: 102 – 182 cm. Behandelcapaciteit 17,7 X 12 cm. Ruimtebeslag: 65 cm.

Speciaal voor kleine oppervlakken: Red Beam

De Red Beam is uitgevoerd met dezelfde duurzame LED’s die ook in de installatie met grotere capaciteit worden toegepast, Een huidoppervlak van 50X50 mm. of 100X100 mm. wordt bestraald met high performance LED’s met een golflengte 630 nm. De flexibele arm zorgt ervoor dat bijna iedere positie binnen de 100 – 150 cm. kan worden ingenomen, gemak en comfort voor behandelaar en patiënt.

Gewicht: afhankelijk van de capaciteit 6,5 of 8 kg. Behandelcapaciteit 50X50 of 100X100 mm. Duurzaam: tot meer dan 10.000 gebruiksuren.

Compacte installatie, professionele prestaties op een gering oppervlak.
beampro1-768x1024beampro3-300x225

Check & Care  |  Ondersteunende techniek voor de medische praktijk