Besteloverzicht

Reparatie en Onderhoud

De Technische Dienst/TD van Check & Care installeert, onderhoudt, keurt en repareert de producten van Heine, van Medifa, van MEDlight, Pneumatik Berlin en Simeon, ook als die niet door ons zijn geleverd. Ook andere merken, zoals Dr. Mach bijvoorbeeld.

We vinden de bron van problemen door deskundige metingen of door de interpretatie van de technische schema’s. We meten door, vervangen onderdelen wanneer nodig en verlengen zodoende de levensduur van uw kostbare devices en installaties met jaren.

Een ander aspect van ons technisch vernuft: het aanpassen van installaties voor andere toepassingen. Dan bouwen we O.K.-tafels om voor andere chirurgische ingrepen of breiden  O.K. –verlichting uit met een aantal lampen of een camera.

Dat alles betekent niet dat we ons te groot en gewichtig voelen om een dermatoscoop van een nieuw handvat te voorzien of een andere kleine reparatie uit te voeren. Voor reparatie en onderhoud aan microscopen werken we nauw samen met de gewaardeerde collega’s van Microscoop Service Weesp.

Check & Care  |  Ondersteunende techniek voor de medische praktijk