Besteloverzicht

Reserve onderdelen en reparatie

Hierbij enkele voorbeelden waarbij wij het betreffende instrument hebben kunnen behouden voor de gebruiker.

HEINE HL1500
13-10-2016: Tevreden Heine gebruiker belde met een HL1500 probleem.
2 Stuks HL1500 waren u/s. Check & Care heeft onderdelen vervangen en andere gerepareerd. 2X HL1500 werkt weer naar behoren.

HL1500reparatie

HL1500reparatie

RVS stang tbv OK doeken ophangen.

Check & Care heeft voor een relatie een RVS (RVS 316) stang gemaakt welke dienst doet om tijdens orthopedische operaties een doek over heen te hangen. 2 Zijden instelbaar, met 2 ogen om deze aan infuusstandaarden te kunnen hangen. Relatie zeer tevreden met het maatwerk.

Reparatie/garantie/service.
Voor een bevriende relatie heeft Check & Care bij een door hen geleverde MRI tafel als garantie/service de pomp/reservoir vervangen en tevens de hoofdcilinder verwisseld. Getest en tafel serviceable aan de gebruiker overhandigd. Check & Care kan ook voor u technische werkzaamheden verrichten!.

 

MEDIFA MOT 6000ΙΙΙ tafel.
Type 601700.

Relatie wilde tafel gaan gebruiken voor orthopedische ingrepen, m.n. heupoperaties. Onder de upholstery zat een rvs bar voor de stevigheid en stabiliteit van het bovenblad. I.p.v. dure investering is de upholstery gefixeerd en kon de bar uitgebouwd worden. In combinatie met een kleine onderhoudsbeurt 3 uur werk. Relatie kan de tafel ook met C-arm gebruiken en tafel is weer in top conditie. Check & Care denkt met u mee.

Hier het voorbeeld van een indirecte opthalmoscoop van het merk Heine. Instrument is van 2004 ( of eerder). De medisch specialist wilde deze graag weer in gebruik nemen. Bijpassende kabel en battery pack gezocht en apparaat kan weer jaren mee. investering van <€170.

Omega 180

Omega 180

Heine Omega 180

Heine Omega 180

Een oudere FO kabel.
Onduidelijke koppeling aan lichtbronzijde.
M.b.v. technicus en foto toch nieuwe koppeling kunnen samenstellen.

Check & Care  |  Ondersteunende techniek voor de medische praktijk