Besteloverzicht

Specialismen

Check + Care ademt techniek: leveren, installeren, repareren, keuren, instrueren, vervangen, we doen het met overtuiging en gedegen vakkennis.

Van oudsher zijn we gespecialiseerd in medische verlichting. Op microniveau (dermatologie e.d.) zoals van Heine of op macroniveau in de O.K. Daarnaast staan we bekend om ons uitgebreide assortiment vervangingslampen van praktisch alle gangbare merken. Therapeutisch licht: MEDlight is niet voor niets het leidend merk in het Verenigd Koninkrijk geworden. We leggen u graag uit waarom.

Licht is dus een specialiteit. Nog recenter hebben we ons ontwikkeld op een ander terrein: we zijn onbetwiste DICOM specialist met een portfolio met MESO.

DICOM is het stadium van de vrijblijvendheid allang voorbij. DICOM wint snel terrein op het gebied van diagnose, verslaglegging, archief. Maar ook – verrassend genoeg – op dat van planning, educatie, beveiliging en privacy. Op korte termijn zal state of the art DICOM niet meer weg te denken zijn uit Nederlandse ziekenhuizen en klinieken.

 

 

 

Check & Care  |  Ondersteunende techniek voor de medische praktijk