Check + Care

heeft een reputatie verworven
als preferred dealer van
Heine producten, vooral m.b.t.
de dermatoscopen van dat merk.

Visuele registratie + archivering

Dermatologie + Endoscopie (o.m.) anamnese

Dermatologische lichttherapie

Check + Care heeft een reputatie verworven als preferred dealer van Heine producten, vooral m.b.t. de dermatoscopen van dat merk. Die reputatie is gestoeld op verstand van zaken en onze servicegerichtheid.

Heine dermatoscopen

Anders dan veel van onze overige producten zijn de Heine dermatoscopen grotendeels analoog, maar ze zijn een door en door vertrouwd instrument in tal van praktijken en ziekenhuizen over de hele wereld.

Degelijk, betrouwbaar, vertrouwd al vanaf de opleiding wanneer er kennis mee wordt gemaakt, heeft Heine een wereldpositie verworven.

Check + Care is vertrouwd met alle Heine-onderdelen die vervangen kunnen worden, zodat eventuele uitvalperiodes tot een absoluut minimum beperkt kunnen blijven. Dat geldt zelfs voor de oudere modellen.

Alle producten van Heine zijn MDR proof.

Het actuele aanbod van Heine dermatoscopen

DELTAone
Deze recent geïntroduceerde zeer compacte dermatoscoop beschikt over uitstekende specs. Geschikt voor contact en non-contact gebruik, kies voor gepolariseerd of niet-gepolariseerd licht van de unieke Heine LED HQ lichtbronnen met een enkele druk op de knop.
Extreem scherp beeld, 21 mm diameter, met huidcontact of op gewenste afstand. Drie lichtintensiteiten, vergrotingsfactor 10.
Oplaadbare batterij met Li-ion technologie. Leverbaar in zwart of witte uitvoering.
Voldoet aan MDR.

Delta 30
Het nieuwe topmodel van Heine. Ongeëvenaarde specs, 30 mm beeld en gepolariseerd of niet-gepolariseerd licht met een enkele druk op de knop. Heine LED HQ technologie voor superieure kleurechtheid van het beeld.

Ergonomische vormgeving. Switchen van contact naar non-contact door een simpele druk op de knop.
Oplaadbaar via een USB-kabel of met het speciaal hiervoor ontworpen laadstation.
Heine claimt met dit ontwerp de dermatoscoop in feite opnieuw te hebben uitgevonden.
Vast staat dat de prestaties van deze dermatoscoop op het allerhoogste niveau liggen.
Voldoet aan MDR.

HEINE-laadstation DELTA30

IC1HEINE-Dermatoscope-iC1
De IC1 is geen conventionele dermatoscoop, eerder een hybride die wordt gekoppeld aan een IPhone 6,7 of 12 Pro. De casing herbergt de elektronica, het beeldscherm van de telefoon biedt beelden van royaal formaat. Voor een nog sterkere vergroting is het mogelijk de beelden op te slaan op de PC en ze daarna tot 40x te vergroten.
Voorzien van LED HQ verlichting, schakelen tussen gepolariseerd en on-gepolariseerd beeld door op een knop te drukken.
Voldoet aan MDR.

Mini 3000-LED
Deze complete, uiterst compacte dermatoscoop met duurzame Heine HQ LED verlichting en heeft een gebruiksduur van 10 uur zonder op te laden. Een mini met grootse prestaties. Vergroting tot10x. MDR proof.

Delta 20T
De Heine-klassieker. Een veelgebruikte contact-dermatoscoop met LED HQ verlichting voor natuurgetrouwe weergave. Vergroting tot 10x, eenvoudig schakelen tussen gepolariseerd en niet-gepolariseerd licht door een druk op de knop.

Deze dermatoscoop kan middels een adapterring worden gekoppeld aan de MESO DICOM camera, type Pro Body. Met als resultaat een ongeëvenaarde kwaliteit in beeldgrootte, scherpte en kleur. Daarnaast is er dan de mogelijkheid alle beelden rechtstreeks op te slaan in PACS/VNA.
De Delta 20T voldoet aan MDR.

Specialiteit
Check + Care is gespecialiseerd in onder meer DICOM, maar ook in de medische xenon verlichting van Ushio.

Check + Care is techniek gedreven.
We leveren, installeren, instrueren en onderhouden complexe producten voor de medische praktijk die zonder uitzondering zeer gebruikers- en vaak tevens patiëntvriendelijk zijn.

Check & Care

Ondersteunende techniek voor de medische praktijk