DICOM

Nederland vervult op het gebied
van DICOM een voortrekkersrol
in Europa, nergens anders wordt
hieraan zoveel waarde gehecht
als in ons land.

Visuele registratie + archivering

Dermatologie + Endoscopie (o.m.) anamnese

Dermatologische lichttherapie

Nederland vervult op het gebied van DICOM een voortrekkersrol in Europa, nergens anders wordt hieraan zoveel waarde gehecht als in ons land.

Sinds de oprichting van Check + Care is de focus altijd op deze vorm van communicatietechniek gericht geweest.

Onze MESO camera’s en recorders vervullen een pioniersrol, maar ook t.a.v. Demetra en MEDLight stelt Check + Care zich op als een actieve partner.

Met het softwareprogramma van MESO, SonoWin introduceert Check+Care een uniek betaalbaar/veelzijdig automatiseringspakket voor medische praktijken en klinieken.

Onbegrensde opslag van beeldmateriaal onder (veel) meer.

Check + Care ziet zorgvuldige en efficiënte medische communicatie als een absolute prioriteit. Samen met onze contacten zoals MESO en diverse andere IT-bedrijven werken we voortdurend aan een nog hogere standaard van medische communicatie.

Waar en wanneer dat kan gekoppeld aan worklists, bij voorbaat altijd voldoend aan de hoogste eisen van veiligheid en discretie, zonder direct bevoegden te hinderen toegang te krijgen tot de relevante beelden of andere informatie.

Schoolvoorbeeld van DICOM: de MESO-camera’s

Specialiteit
Check + Care is gespecialiseerd in onder meer DICOM, maar ook in de medische xenon verlichting van Ushio.

Check + Care is techniek gedreven.
We leveren, installeren, instrueren en onderhouden complexe producten voor de medische praktijk die zonder uitzondering zeer gebruikers- en vaak tevens patiëntvriendelijk zijn.

Check + Care

Ondersteunende techniek voor de medische praktijk