Check + Care

is importeur van MEDlight,
de toonaangevende Duitse fabrikant
van lichtcabines, hand- en voetbelichting
en de veelzijdige TREVIOlux PDT belichter

Visuele registratie + archivering

Dermatologie + Endoscopie (o.m.) anamnese

Dermatologische lichttherapie

Check + Care is importeur van MEDlight, de toonaangevende Duitse fabrikant van lichtcabines, hand- en voetbelichting en de veelzijdige TREVIOlux PDT belichter onder meer. Psoriasispatiënten en andere lijders aan huidziekten worden met MEDlight apparatuur effectief, hoogst efficiënt en patiëntvriendelijk behandeld.

Behandeling met MEDlight apparatuur is vaak een logisch gevolg op de diagnose die dankzij dermatoscopen van Heine of het innovatieve Demetra is gesteld.

Met name de lichtcabines van MEDlight worden in toenemende mate gewaardeerd door instellingen en patiënten vanwege het bedieningsgemak, patiëntcomfort, nauwkeurigheid van instellingen de mogelijkheid om te communiceren tussen patiënt en behandelaar.
De vorm van de cabines volgt de contouren van het lichaam zodat optimaal gelijkmatige belichting is gegarandeerd. De nauwkeurige instelbaarheid en de korte behandeltijden zijn in het voordeel van zowel de behandelaars als de patiënten.

De MEDlight N-LINEpro is het topmodel dat is uitgerust met 40 lagedrukbuizen die de duur van de behandeling tot een minimum beperken.

De hand- en voetbelichtingsunit, N-LINE, van MEDlight en de veelzijdige Treviolux PDT zijn op hun terrein absolute voortrekkers.
De TrevioLUX werkt met duurzame efficiënte LED- techniek in de golflengte van 630 nm. Het belichtingsscherm is letterlijk flexibel, zodat delen van de contouren van de patiënt kunnen worden gevolgd. De installatie is licht in gewicht, 13 kg, gemakkelijk te verplaatsen en voorzien van een touchscreen met Nederlandstalige instructies.

De TREVIOlux wordt ingezet voor Conventionele PDT, en Compact Daylight PDT.

De OCTAderm is relatief eenvoudig van opzet, maar ook nauwkeurig instelbaar en voordelig in aanschaf. Acht UV buizen (A of B) belichten het complete lichaam. De ingebouwde dosismeter waakt over de veiligheid van de patiënt en voorkomt een te lange belichtingsduur. De installatie neemt weinig ruimte in en is gemakkelijk verplaatsbaar.
Op grond van al die feiten is de OCTAderm uitermate geëigend voor thuisgebruik, op basis van verhuur of eigendom, maar uiteraard ook zeer op zijn plaats in de kleine medische praktijk.

Eveneens geschikt voor thuisgebruik: de Psoriasiskam van MEDlight. Voordelig in aanschaf, gemakkelijk en veilig te gebruiken.

Psoriasiskam Vrouw Kamt Haar
N-LINE pro belichtingscabine
octaderm

Specialiteit
Check + Care is gespecialiseerd in onder meer DICOM, maar ook in de medische xenon verlichting van Ushio.

Check + Care is techniek gedreven.
We leveren, installeren, instrueren en onderhouden complexe producten voor de medische praktijk die zonder uitzondering zeer gebruikers- en vaak tevens patiëntvriendelijk zijn.

Check + Care

Ondersteunende techniek voor de medische praktijk