Heine

Is een gevestigde naam in de gezondheidszorg

Visuele registratie + archivering

Dermatologie + Endoscopie (o.m.) anamnese

Dermatologische lichttherapie

Heine

Heine is een gevestigde naam in de gezondheidszorg met name in de dermatalogie, maar ook andere specialismen maken dankbaar gebruik van het Heine instrumentarium. Heine ontleent zijn reputatie voornamelijk aan de oerdegelijke dermatoscopen, laryngoscopen, otoscopen en andere instrumenten die het produceert. Altijd voorzien van oculairs van hoog niveau en ergonomisch vormgegeven. Heine is niet meer weg te denken uit bijna elke medische praktijk.

Check + Care is preferred Heine-dealer op basis van onze technische ervaring en ons hoog serviceniveau. We staan klaar voor alle Heine-afnemers die het serviceaspect op juiste waarde weten te schatten.

Klik hier voor het meest recente overzicht van de Heine dermatoscopen.

Of raadpleeg de Heine catalogi voor een compleet overzicht van de vele honderden producten van deze fabrikant die over de hele wereld bekend staat als vertrouwd producent van diagnose-instrumenten van hoogkwalitatief niveau, niet alleen dermatoscopen, maar ook laryngoscopen en otoscopen.

Behalve nieuwe producten levert Check + Care alle relevante onderdelen, zoals handvaten, opladers en onderdelen waarmee de levensduur van de Heine dermatoscopen en andere producten kan worden verlengd.

HEINE Laryngoscope Blades Classic
Heine_wandstation_EN200
Functionele instrumenten waar de dermatologen over de hele wereld op kunnen vertrouwen.

Specialiteit
Check + Care is gespecialiseerd in onder meer DICOM, maar ook in de medische xenon verlichting van Ushio.

Check + Care is techniek gedreven.
We leveren, installeren, instrueren en onderhouden complexe producten voor de medische praktijk die zonder uitzondering zeer gebruikers- en vaak tevens patiƫntvriendelijk zijn.

Check + Care

Ondersteunende techniek voor de medische praktijk