Medische verlichting

Van oorsprong is Check + Care
gespecialiseerd in medische verlichting

Visuele registratie + archivering

Dermatologie + Endoscopie (o.m.) anamnese

Dermatologische lichttherapie

Medische verlichting

Van oorsprong is Check + Care gespecialiseerd in medische verlichting en dan vooral de vervangingsmarkt daarvan. Check + Care kan praktisch elke lamp leveren, van microscooplamp tot en met lampen voor de endoscopie lichtbron en alles daar tussenin. Geproduceerd door de grote merken, maar ook voor lampen van supergespecialiseerde fabrikanten met een beperkt aanbod kunt u op Check + Care rekenen.

Ons aanbod is veel te groot en te onoverzichtelijk om hier te presenteren, maar u kunt ervan uitgaan dat we voor bijna elke ontbrekende medische lamp een vervanger kunnen aanbieden.
In een groot aantal gevallen kunnen we voor het vervangen van lampen van een bepaald merk ook een alternatief van een andere fabrikant aanbieden. Die alternatieven zijn bijna altijd voordeliger dan de bekende merken en voor een aantal van die lampen geldt daarnaast ook een langere garantietermijn dan die van de bekende producent.
Deze alternatieven worden altijd vrijblijvend ter overweging aangeboden.
Check + Care is daarnaast gespecialiseerd distributeur van de Japanse Ushio lampen, onder meer voor microscopie en endoscopie. Superieure kwaliteit!

ushio lights
Check + Care is daarnaast gespecialiseerd distributeur van de Japanse Ushio lampen
Aanvraagformulier vervanging lampen

Vul hieronder uw lampaanvraag in:
Te vervangen lamp(-en):

  Behalve in vervangingslampen is Check + Care ook gespecialiseerd in het vooruitstrevende medische verlichtingsmerk SIMEON medical. Met name de onderzoekverlichting van dat merk is het overwegen meer dan waard. MDR-proof!
  Specialiteit:
  Naast tal van andere (DICOM!) ook de medische speciaal-verlichting van o.m. Ushio.

  Check + Care is techniek gedreven.
  We leveren, installeren, instrueren en onderhouden complexe producten voor de medische praktijk die zonder uitzondering zeer gebruikers- en vaak tevens patiƫntvriendelijk zijn.

  background-single-icon

  Check & Care

  Superieure micro-elektronica als welkome aanvulling op de traditionele dermatoscopie.