MESO: DICOM compleet.

Bij MESO draait
alles om DICOM

Visuele registratie + archivering

Dermatologie + Endoscopie (o.m.) anamnese

Dermatologische lichttherapie

MESO: DICOM compleet.

Het grootste voordeel van MESO-apparatuur: iedereen kan er mee werken. Altijd en onder alle omstandigheden medische foto’s en/of video’s maken en rechtstreeks opslaan in de PACS/VNA.

Dankzij de MESO DICOM camera direct getransporteerd naar PACS/VNA. Alle op dit moment beschikbare voordelen van digitale fotografie worden gecombineerd met maximale privacy, efficiency en patiëntdata veiligheid. Werken vanuit de DICOM worklist, patiënt selecteren, foto(‘s) nemen, rechtstreeks toevoegen aan de PACS/VNA. Andere bestemming? Geen probleem. Delen? Ook mogelijk. Spoedeisende hulp, Dermatologie, MKA-chirurgie, Plastische chirurgie, de O.K.: alle beelden die met de MESO compact-camera’s of de MESO Pro camera’s worden gemaakt, kunnen worden geplaatst in dezelfde storage. Digitaal van het eerste begin tot en met de laatste opname in het dossier. Geen misverstanden, fouten of tijdsverlies.
NEN7510 en AVG proof.

Speciaal voor endoscopie, maar niet exclusief daarvoor, ontwikkelde MESO de IBox Touch recorder; uitermate praktisch uitgerust met een aanraakscherm. Gemakkelijk de worklist ophalen/updaten, veilige opslag van beelden en die aan de PACS/VNA toevoegen of naar een ander medium verplaatsen, het is allemaal mogelijk.

De DICOM technologie krijgt in combinatie met de MESO hard- en software betere en uitgebreidere mogelijkheden. Het resulteert in de meest gebruiksvriendelijke manier van beelden maken en die veilig en foutloos opslaan en bewaken.

Check + Care laat u graag kennismaken met deze DICOM-techniek.

meso camera worklist
DICOM-efficiency.
ibox touch recorder meso
Specialiteit:
Naast tal van andere (DICOM!) ook de medische speciaal-verlichting van o.m. Ushio.

Check + Care is techniek gedreven.
We leveren, installeren, instrueren en onderhouden complexe producten voor de medische praktijk die zonder uitzondering zeer gebruikers- en vaak tevens patiëntvriendelijk zijn.

background-single-icon

Check & Care

Ondersteunende techniek voor de medische praktijk